Varmuuskopiointi

Onko kuvat lapsistasi varmasti tallessa?

Tiedätkö missä varmuuskopiosi ovat?

Luotamme varmuuskopioinnissa suomalaiseen Nexetic-varmuuskopiointiin.

Varmistuspalvelun avulla turvaat arvokkaat tietosi helposti ja nopeasti. Varmistusohjelmaa voit kokeilla maksutta ja todeta itse miten helppoa ja vaivatonta varmistus on. Varmistuspalvelu on erittäin helppokäyttöinen, turvallinen ja tehokas. Käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään varmuuskopioiden tekemiseksi, toiminta on täysin automaattista ja huomaamatonta.

Palvelinten nauhavarmistukset palvelu korvaa täysin. Palvelu toimii automaattisesti, käyttäjältä ei siis edellytetä  mitään toimia. Varmuuskopiot siirretään pakattuina ja salattuina Suomessa sijaitseville palvelimille. Varmuuskopioitavista tiedoista siirretään vain muuttuneet tiedot käyttämällä delta grid teknologiaa, joten varmuuskopiointi on nopeaa. Lisäksi versiohistoriaa pidetään yllä, joten tiedosto voidaan palauttaa luontiajankohdan mukaan.

Online-varmuuskopioinnilla vältät perinteisen varmuuskopioinnin karikot: laite- ja henkilökulut, epävarmuuden laitteistojen toiminnassa sekä varmuuskopioiden sijoituspaikkaongelmat. Mahdolliset vesivahingot, murrot tai tulipalot eivät ole varmuuskopiointien uhkana.

Maksat vain käyttämästäsi tallennustilasta, jota voidaan helposti ja nopeasti lisätä tarpeen kasvaessa.

Rajoittamaton tallennustila: 12,50 €/kk
50 GT: 10 €/kk
25 GT: 7,50 €/kk

 

Varmuuskopiointipalvelimet sijaitsevat Suomessa erittäin turvallisessa konesalissa.

Pyydä tästä itsellesi varmuuskopiointi testikäyttöön ilmaiseksi:

wpChatIcon
× Miten voin auttaa?